Eminem taler ud om sit pillemisbrug

Eminem er på vej med et nyt album, men først kommer en dokumentar, der skildrer hans fire år lange kamp mod et omfattende pillemisbrug, Rapperen vil give andre misbrugere håb og løfter sløret for sine egne oplevelser i »How To Make Money Selling Drugs«.

I dag er Eminem stoffri og lægger vægt på budskabet om, at livet bliver bedre efter afhængigheden. Han lægger dog ikke skjul på, at kampen mod pillerne var benhård. I 2005 havde en overdosis nær kostet hiphop-stjernen livet og den blev indirekte hans redning.

»Mine organer var ved at lukke ned. Jeg måtte i dialyse og lægerne troede ikke, jeg klarede den«, fortæller Eminem og fortsætter: »En måned efter indlæggelsen var jeg imidlertid tilbage på den samme mængde piller som før og kan huske, at jeg gik rundt i mit hjem og tænkte, at jeg ville dø af det«.

Selve afvænningen var en barsk omgang oven på de kæmpedoser, af stærke smertestillende og beroligende midler, Eminem havde indtaget: »Jeg var nærmest vågen døgnet rundt i tre uger, Jeg døsede fandme ikke hen så meget som et skide øjeblik. Jeg så bare fjernsyn«, husker den 40-årige rapper.

Det voldsomme pilleforbrug har anrettet fysiske skader, Eminem stadig slås med, men han har også fundet ud af, hvordan tilværelsen er uden et filter af kemi: »Jeg vokser som menneske. Førhen kunne jeg ikke tro, at man kunne være naturligt lykkelig, nyde livet eller bare fungere uden at være på ét eller andet. Men det kan man altså godt.
Det bliver bedre og bedre. Det gør det virkelig«, slutter han.

Dokumentaren er produceret af »Glee«-stjernen Adrian Grenier og rummer også et intervuew med skuespilleren Woody Harrelson.

Dagens Gossip