Emiren af Qatar på besøg i Skagen

Tirsdag ankom Emiren af Qatar til Skagen med sin familie og stab i lystyachten Katara, der er en af verdens største. Det var familiens første besøg i Skagen og byen viste sig fra sin bedste side i det smukke sensommervejr.

Emiren af Qatar var på uofficielt besøg i Skagen hele dagen. Det var familiens første møde med Skagen, så de ønskede at se områdets bedste attraktioner og smukke natur.

Konferencechef Anette Hauge fra Turisthus Nord havde fået til opgave at facilitere besøget i form af program og guidede ture. Her var tre guider udpeget til at vise rundt og fortælle om Skagens historie, kultur og natur.

Guiderne blev rigtigt godt modtaget og familien viste stor interesse for byen med de skagensgule huse. Naturen fandt de så betagende, at de ville opleve den blå time mens den fandt sted. Børnene i familien besøgte Skagens Bamsemuseum med stor begejstring.

Efter det vellykkede besøg er Anette Hauge i særdeleshed stolt af guidernes høje professionalisme, der er altafgørende i forbindelse med et VIP- besøg:

- Jeg er rigtig stolt af vores dygtige guidekorps, der besidder en utrolig stor viden om Skagen og formår at formidle deres stof med indlevelse og højt sprogligt niveau. Det er netop dette engagement, der gør at vi er klar til at modtage gæster fra hele verden og af enhver art, fortæller Anette Hauge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip