Emma vender ryggen til sin 3-årige søn - da hun vender sig igen, er hans hals revet til blods

Skrevet af Ane Sørensen

03/03/2016

Dagens topnyheder

Emma Bozner fik sit livs forskrækkelse, da hendes treårige søn Brooklyn pludselig kom til skade, mens han sad og legede med sin trappefjeder tirsdag i sidste uge.

Amerikanske Emma havde vendt ryggen til Brooklyn et kort øjeblik.

Da hun vendte sig igen, var fjederen viklet tre gange rundt om halsen på den lille dreng.

Læs mere: EU trækker stadig mere farligt legetøj tilbage

Nu har hun skrevet et indlæg på Facebook, hvor hun advarer andre forældre mod den potentielle fare ved at lade deres børn lege alene med det populære legetøj.

- Den sad så stramt omkring hans hals, at jeg ikke kunne få plads til at stikke en saks ind og klippe den over. Men efter at have trukket lidt i den, lykkedes det mig at klippe den delvis over. Men jeg opdagede så, at der var metaltråd indeni, og det var meget svært at klippe igennem, skriver Emma Bozner.

Læs mere: Farlige giftstoffer fundet i populært legetøj: Giv det ikke til børn

Heldigvis lykkedes det Emma at få klippet fjederen helt over og tage den af drengens hals, der var blevet skrammet og øm.

- Jeg ved, at trappefjedre har været på markedet i årevis, men mødre og fædre, vil I ikke være søde at sikre jer, at I ikke lader jeres børn lege med en trappefjeder alene, skriver Emma Bozner.

Siden Emma skrev indlægget på Facebook er det gået viralt med mere end 1.700 delinger og mange kommentarer.

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

PLEASE SHARE!!! .. Yesterday my little boy was very lucky however i couldnt forgive myself if i didnt put a warning...

Opslået af Emma Bozner på 24. februar 2016

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler: