En åben dør for Eriksen? Nu vil Klopp handle ind

Kort efter, Klopp havde forladt podiet tog Bayern-træner Jupp Heynckes plads, og han kunne løfte sløret for, at Robert Lewandowski ankommer til Champions League-mestrene inden længe. Mario Götze forsvinder samme vej, og derfor skal Klopp nu koncentrere sig om én ting. Og det er noget, der kan involvere danske Christian Eriksen. 

- Nu skal vi købe spillere, for vi mangler spillere, fordi andre klubber vil have vores spillere, sagde Klopp.

Hvis Christian Eriksen er en del af de planer, er en handel lige på trapperne. 

 - Næste uge skal jeg bygge et nyt hold, og så skal jeg på ferie, forklarede Klopp.

Den tabende træner, var fattet og brokkede sig på intet tidspunkt over resultatet, selv om det var en tæt finale, som Bayern München først til allersidst vandt via Arjen Robbens scoring til resultatet 2-1. Men på ét punkt var han dog utilfreds. Han mener, dommeren burde have givet Dante det andet gule kort, da han begik straffespark på Marco Reus. 

- Når jeg så den på tv, skulle han have det røde kort. Men jeg ved ikke, om vi havde vundet 11 mod 10, konstaterede Klopp, der trods alt kunne glæde sig over en uge, der ikke går i glemmebogen lige med det første. 

- Vi fortjente at være i finalen, vores fans var fantastiske, atmosfæren var fantastisk. London er en sportsby og var fantastisk og vejret var godt. Alt var perfekt på nær resultatet. Det var lort, fastslog Dortmund-træneren tørt. 

Nu satser han i stedet på at vinde Champions League næste år - eller året efter. 

 - Næste år er målet Lissabon (her afholdes CL-finalen i 2014, red.), eller også Berlin om to år. Jeg skal nok få sat et godt hold sammen, lød det afslutningsvis fra en tabertræner, der optrådte som en vaskeægte vinder.  

Dagens Gossip