En ældre mand og en hund forsvinder ind i skoven - så fanger politiet disse utrolige optagelser

Da politiet fik beskeden om, at den ældre mand Martin Kay havde været forsvundet i mere end syv timer, besluttede de sig for at lede efter ham fra luften i en helikopter.

På den måde kunne politiet nemlig bedre danne sig et overblik over den tætte skov, moserne og sumpene, der dækkede det pågældende område i Suffolk i Storbritannien.

Det skriver Little Things.

Ved hjælp af et termisk kamera kunne politiet søge gennem det store område med en minimal indsats. Der gik da heller ikke længe, før det lykkedes dem at finde frem til Martin Kay.

Men til politiets overraskelse opdagede de, at Martin ikke var alene. Ved hans side sad der en hund - nemlig Martins loyale kammerat Holly Blue.

Det viste sig, at Martin Kay havde mistet sit fodfæste og var faldet i den mudrede mose. Holly Blue var trofast blevet siddende ved siden af ham i syv timer - ind til politiet endelig fandt frem til hans ejer.

På disse utrolige billeder fra helikopteren, kan man se Martin Kay ligge på jorden med Holly Blue ved sin side.

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. I dette tilfælde rammer talemåden vist plet. Mon ikke Holly Blue fik sig en ekstra godbid, da de to var hjemme igen.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip