En alternativ slutning på serien ’Venner’ cirkulerer på nettet – og den vil ændre dit syn på serien for evigt

Serien ’Venner’ med Monica, Chandler, Joey, Ross, Rachel og Phoebe er kendt verden over, hvor millioner har fulgt newyorker-vennerne i de årtier, hvor serien kørte.

Da serien sluttede i 2004 var det derfor noget af en mavepuster for fans verden over. Nu tilbyder en Twitter-bruger dog en alternativ slutning på serien, som ændrer de flestes syn på, hvad der egentligt foregik.

I den rigtige version slutter serien med, at vennerne lægger nøglen på bordet i deres kendte lejlighed og går ned på cafeen Central Perk for at få en sidste kop kaffe, inden det ”voksne” liv begynder.

Twitter-brugeren @strnks har dog en alternativ forklaring på, hvad serien egentlig handlede om. Vedkommende skriver:

- Jeg ville have sluttet Venner med at afsløre, at det hele var en narkofremkaldt fantasi af den hjemløse Phoebe, som fik fantasien, mens hun kiggede gennem vinduet til Central Perk.

Det hele giver mening, forsætter han:

- Alle 10 sæsoner var en feberhvilelse, hvor hun projekterede sig selv ind i andres liv. Det, hun ønskede sig allermest, var… Venner.

Læs også: Taylor Swift og Lisa Kudrow synger 'Smelly Cat' på scenen, og det er perfekt

- I den sidste scene skulle vi se Phoebe gå væk fra Central Perk, med Ross, Rachel, Joey, Chandler og Monica, som her ville sige noget om ”den skære dame, som altid glor på os”(…). Phoebe går forbi en møbelforretning, hvor hun ser sig i et spejl. Forretningens navn er ’Ursula’.

- Til sidst vender hun tilbage til den park, hvor hun sover foran et springvand. En ødelagt lampe står ved siden af hende og en bænk. Det begynder at regne. Bagfra ser vi hende slå seks beskidte, men mangefarvede paraplyer op. Alting bliver sort, skriver han.

Vi håber ikke, vi har ødelagt serien for jer nu/Redaktionen.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip