Én dræbt i nyt skoleskyderi i USA

En person er blevet dræbt af skud, mens tre andre er såret under et skyderi på parkeringspladsen ved Northern Arizona University i USA.

Politiet har tilbageholdt den formodede gerningsmand, og hændelsen ser ud til at være afviklet, lyder det ifølge universitetes twitterkonto.

- Detaljer bekræftet, fire ofre, en dræbt, tre sårede. Gerningsmand er i varetægt. Situationen er stabiliseret, skriver universitetet.

Universitetets pr-chef, Cindy Brown, bekræfter hændelsen over for nyhedsbureauet AP ifølge AZ Central.

Skuddene faldt på en parkeringsplads uden for skolens campus, hvorefter de første opkald til politiet kom klokken 01.20 lokal tid, oplyser hun.

Ifølge Cindy Brown er motivet bag skyderiet stadig ukendt, ligesom det er uklart om den dræbte og de tre sårede er studerende på universitetet.

I en pressemeddelelse har universitetet oplyst, at de tre sårede bliver behandlet på det lokale hospital. Universitetet vil afholde et pressemøde klokken 06:00 lokal tid - klokken 15:00 dansk tid.

Ifølge AZ Central har universitetet over 25.000 studerende. Efter politiet bad de studerende blive indendørs, har myndighederne nu åbent universitets campus igen.

Skyderiet kommer otte dage efter skoleskyderiet på Umpqua Community College i staten Oregon. Her dræbte en 26-årig mand ni personer, inden han begik selvmord.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip