En dyr køretur: Fik bøde og scooter konfiskeret

Landbetjent Ken Nissen er formentlig ikke særlig populær hos en midaldrende mand fra Bastrup ved Vamdrup. Forleden konfiskerede betjenten nemlig hans scooter, og gav ham oven i købet en klækkelig bøde på flere tusinde kroner, skriver Vamdrup Netavis.

Under patruljekørsel i Vamdrup opdagede betjenten, at en scooter kom susende ind i rundkørslen i Vamdrup bymidte, og efter betjentens opfattelse med for høj hastighed.

Ken Nissen fulgte efter manden, og de endte begge to - i hvert fald i første omgang – på P-pladsen hos byggemarkedet, Optimera, på Bavnevej.

Men pludselig, da manden fra Bastrup opdagede betjenten, tog han flugten på scooteren. I fuld fart gik det henad af en lille stikvej til Bavnevej. Her tog han åbenbart forkert af, hvorfra en sti fortsatte til Ahornvej. Han suste forkert rundt om en villa og i stedet for på stien endte han inde i en have. Og haps - så sad i st i ”fælden”.

Ved en nærmere undersøgelse viste det sig, at manden ikke havde førerbevis, forsikringen var heller ikke i orden, og så, som Ken Nissen udtrykker det, der var næsten ikke den ting, der ikke var galt med scooteren.

Eksempelvis kunne den køre 71 kilometer i timen, medens højeste tilladte hastighed var 30 kilometer i timen.

Og oven i bøder for alle disse forseelser får manden også en bøde for at ikke stoppe efter opfordring fra poltiet. Og dertil kommer så konfiskeringen af køretøjet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip