En glad Jesper Juelsgård: Vi har nået målet

Årsagen skyldes, at midtjyderne vandt 1-0, og dermed sparkede de sig væk fra nedrykningsstriden, som man har snuset til gennem længere tid. Derfor var det selvsagt en lettet og tilfreds Jesper Juelsgård, der blev fanget efter kampen af TV3 Sports reporter.

- Jeg er glad. Jeg er glad på holdets og min egne vegne. Vi har sigtet efter 40 point, og dem har vi nået nu og er sikret overlevelse. Så nu ser det nogenlunde sikkert ud, siger Jesper Juelsgård.

Med sejren har holdet nu ni point ned til AC Horsens, der er placeret på den forkerte side af nedrykningsstregen og med kun tre spillerunder igen, er man så godt som sikker på endnu en sæson i landets bedste fodboldrække.

- Det er det, vi har snakket og talt om (at nå 40 point, red.). Det var dem, der var vigtige. Nu har vi nået dem med tre spillerunder tilbage, så alt fra nu af er rent bonus, kan man sige, fortæller Jesper Juelsgård.

FC Midtjylland er placeret på 6. pladsen i Superligaen, mens Odense Boldklub ligger på pladsen lige under. De har seks point ned til AC Horsens.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip