En identisk kopi af Titanic er klar til at stikke til søs om 2 år

Rederiet White Star Line måtte natten mellem den 14. og 15. april 1912 se deres stolthed forsvinde ned i de iskolde bølger, og siden da har Titanic været en af de største skibskatastrofer i historien.

Myten om Titanic fik ny næring i 1997 - her indtog det sunkne skib de store lærreder i alverdens biografer, hvor især pigerne græd, da Leonardo DiCaprio mod filmens slutning sank til bunds og druknede.

Om to år har du mulighed for selv at holde om din kæreste ude på snuden af skibet.

Ja, I kan sågar elske med hinanden i en veteranbil i lastrummet, hvis I er heldige - og der tilfældigvis står en gammel fortidsbil...

Den australske milliardær Clive Palmer, der ejer firmaet Blue Star Line, vil i 2017 sende Titanic II ud på de blå bølger.

Der vil være tale om en identisk kopi af forgængeren, men med en række mindre ændringer for at tilfredsstille de moderne sikkerhedsgrav.

Titanic II vil - ligesom originalen -  være 270 meter lang, 53 meter høj, og der kommer billetter til salg på både 1.-,2.- og 3. klasse. Det skriver engelske metro

Det ambitiøse projekt så dages lys for flere år siden, men nu skulle det stå klart, at den tro kopi af 'skibet, der ikke kunne synke' vil være klar i januar 2017. 

- Den nye Titanic vil naturligvis have moderne evakueringsprocedurer, siger James McDonald, der er marketingchef hos Blue Star Line.

Læs også: Verdens ældste tvillinger har været uadskillelige i 103 år

Selve jomfrurejsen bliver ikke en efterligning af den oprindelige rute fra Southampton til New York. Derimod skal skibet sejle fra Jiangsu i Kina til Dubai.

Den 'rigtige' Titanic gik til bunds, efter en kollision med et isbjerg i Nordatlanten, hvilket kostede mere end 1.500 passagerer og besætningsmedlemmer livet.

Hvis du skal med ombord og bare ikke kan vente til 2017, så kan du slå lidt af ventetiden ihjel ved at lytte til Céline Dions' livefortolkning af titelsangen fra filmklassikeren: 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip