En kvinde hørte kradselyde i sit øre: Lægen så, det var en edderkop - men det er ikke det klammeste ved historien

Fornylig ankom en kinesisk kvinde til et hospital i Xiamen i det sydvestlige Kina.

Hun havde i nogen tid hørt en insisterende kradselyd i sit ene øre, som også havde gjort frygteligt ondt.

Lægerne undersøgte øregangen og så, at der var en edderkop i den. Det rapporterer Daily Mail. http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-3253241/Woman-finds...

Men ikke nok med, at edderkoppen tilsyneladende følte sig godt tilpas i sit ny hjem. Den havde også dekoreret det med spindelvæv.

Den 25-årige kvinde, der kun omtales med efternavnet Li, forklarede ifølge Daily Mail, at hun havde været ude at vandre sammen med sin kæreste flere dage tidligere. Her fandt hun et frugttræ bag en kirkegård og besluttede sig til at samle noget af frugten.

Da kvinden kom hjem, begyndte kradselydene i øret, og de blev ved i flere dage. Det gjorde også enormt ondt. Smerten holdt ikke op, da hun tog smertestillende.

Læs også: Klamt flugtforsøg: Butikstyv tog lort fra trussen og gned det i hovedet på vagt

Lægerne mener, at edderkoppen kan være kommet ind i kvindens øre, efter den blev forstyrret i frugttræet. Den lå på hendes trommehinde og havde vævet et spind omkring sig selv - formentlig som beskyttelse.

For at få edderkoppen ud af øret igen, brugte lægerne øredråber, der bedøvede dyret, før de kunne trække det ud.

Lægen Chen Zhaoyue siger, at det er almindeligt, at insekter kommer ind i ørene, men man må aldrig forsøge at fjerne dem selv, fordi man risikerer at presse dem længere ind i øregangen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip