En kvinde sviner hendes vægt til i en forretning: Hendes comeback er klokkerent og kraftfuldt

En kvindes svar til en anden kunde i en forretning, der svinede hende til, fordi hun er overvægtig, går lige nu viralt.

Brynne Huffman stod i kø, da en kvinde kom med en særdeles upassende kommentar. Nu er historien delt knap 170.000 gange og liket af over 400.000.

Hun deler sin historie på Facebook-siden Love What Matters. Her fortæller hun, at hun gik ud i et par denim-shorts, en hvid tunika og klipklappere og tog hjemmefra for at ordne et par ærinder.

- Lad mig holde et øjebliks pause med historien for at fortælle dig, at det tog en hel del mod at købe og iføre mig de omtalte shorts, fordi mine ben, selvom de er solbrændte af at svømme og muskuløse af at danse, er 1) ikke helt, som jeg kunne ønske dem og 2) ikke opfylder traditionelle skønhedsidealer (læs: Photoshoppede) på grund af appelsinhud, lægger Brynne Huffman ud og fortsætter:

- Mit andet ærinde den morgen var, at jeg skulle aflevere noget i UPS-forretningen. Jeg stod i kø mellem to kvinder. Kvinde nummer et foran mig var i 60’erne. Da jeg stillede mig i kø bag hende, smilede hun og komplimenterede min kulør og mit hår. Vi småsnakkede om vejret og børn, indtil det var hendes tur ved kassen. I ånden at give det videre, vendte jeg mig om mod kvinde nummer to bag mig og smilede. Kvinde nummer to var formentlig 30-35 år, meget attraktiv og iført en bluse, hvor der stod “COEXIST” (Sameksistens, red.).

Læs også: Hans ekskone sagde, han var for fed til kærlighed - men se ham så nu

Ifølge Brynne Huffman sagde kvinden “Dit hår er virkelig fantastisk, men du skal nok genoverveje de shorts”.

- Mit ansigt rødmede øjeblikkeligt, ikke ud af flovhed, men vrede. Nej, ikke vrede. Raseri. Imens lænede mit hoved sig langsomt til den ene side. Hvis du nogensinde har set mig vred, ved du, hvad jeg mener. Mine næver knyttede sig sammen. Jeg ved det, fordi jeg kunne mærke neglende bore sig ind i mine håndflader. Der løb så mange ting gennem mit hoved. Fordi jeg ikke ønskede at blive anholdt i går, kom dette ud: “Du skal måske gentænke din bluse”, skriver hun.

Brynne Huffman ignorerede kvinden og forlod butikken, da hendes ærinde var ordnet. Hun var bange for, at hun skulle begynde at græde, og det gjorde hende endnu mere rasende.

- Køn betyder ikke noget. Race betyder ikke noget. Religion betyder ikke noget. Seksuel orientering betyder ikke noget. Men fed? Fed betyder åbenbart noget, lyder det fra hende.

Hun slutter opslaget med en opsang til især andre kvinder.

- Overvægt betyder ikke nødvendigvis, at man er usund. Overvægt betyder ikke nødvendigvis, at man er doven. Overvægt betyder ikke, at man er grim, uattraktiv, ikke har talent, er ukoordineret eller MINDRE END MENNESKE. Du har måske et problem med min krop. Det har jeg ikke. Og jeg har arbejdet meget hårdt for at komme over fordømmelse blandt familie og venner, igennem en skilsmisse, igennem en depression for IKKE at have problemer med min krop.

Læs også: Nægtede at være tyk brud: Forlovede ventede syv år og 33 kilo på bryllup

- Kvinder. Riv ikke hinanden ned. Hyld hinanden. Hver dag. Læs hele Brynne Huffmans opslag nedenfor.

"Today I put on a pair of mid-thigh denim shorts, a flowy white blouse, flip flops and left the house to run a couple...

Posted by Love What Matters on Monday, June 27, 2016

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip