En kvindes dårlige dag tager en uventet drejning efter et besøg på McDonalds

50-årige Julie Leach fra Michigan i USA havde haft en dårlig dag på arbejdet. Men da hun brugte sin spisepause på en tur på Mcdonalds, ændrede hendes liv sig for altid. 

- Jeg havde haft en rigtig dårlig aften på arbejdet, og så tænkte jeg, at jeg hellere måtte tjekke min lottotal, siger hun på en pressekonference ifølge Fox17, hvor hun fortalte om, hvordan hun opdagede, at hun havde vundet den helt store gevinst i lotteriet. 

Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hun sad på Mcdonalds. Tallene fortalte hende, at at hun havde vundet godt to milliarder danske kroner, men det var så ufatteligt, at hun skylndte sig tilbage på arbejdet.

Her bad hun sine kolleger om at gå tallene efter, så de kunne bekræfte, at hun rent faktisk havde vundet. 

Og tallene passede, hvilket også betød, at de ikke længere var hendes kollegaer. Hun havde arbejdet på den samme fiberglas-fabrik i 23 år, men med gevinsten var hun færdig. 

- Jeg sagde op helt automatisk. Jeg var færdig. Jeg sov ikke i 30 timer, efter jeg fandt ud af, jeg havde vundet, siger Julie Leach i forbindelse med pressekonferencen, ifølge Fox17.  

Nu vil hun bruge pengene på sine børn og familie, og hun havde overskud til at joke om, at hendes samlever Vaughn Avery, nu skulle underskrive en ægtepagt. 

- Vi plejede at sige, at hvis vi vandt i lotteriet, ville vi købe et stort stykke land og bygge huse til alle vores børn, så vi kunne leve sammen som et lille mini samfund, siger hun.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip