En mand er ramt af flere skud i København

Politiet mener, at der ikke er forbindelse mellem nattens skyderi i Valby, hvor en 31-årig mand blev såret af skud, og et skyderi i samme københavnske bydel for kun otte dage siden, hvor to mænd blev ramt af skud.

Den 3. december steg en mand ud af en bil på Valby Langgade og affyrede seks til otte skud. De to ofre på 27 og 29 år overlevede angrebet.

- Der er umiddelbart ingen sammenhæng mellem de to sager, selv om jeg ikke kan afvise det hundrede procent, siger Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Han mener ikke, at den nye skudsag er banderelateret. Omvendt efterforskes skyderiet fra 3. december i Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

Politiet havde fredag ikke foretaget anholdelser i den nye skudsag og efterlyste fortsat eventuelle vidner til skyderiet.

Det 31-årige skudoffer var fredag formiddag på operationsbordet.

- Vi har fået melding om, at hans tilstand er stabil, og at han ikke er i livsfare, siger Henrik Vedel.

Skyderiet torsdag fandt sted på Blankavej, og anmeldelsen kom klokken 21.07 fra en person, der hørte skud, og ringede til 112.

Hvad motivet til skyderiet kan være, ved politiet ikke. Politiet kender ikke i forvejen det 31-årige skudoffer for alvorlige forbrydelser.

Men politiet efterlyser fire mænd og en pitbullterrier, der er set løbe mod Roskildevej, i forbindelse med skyderiet.

Mændene beskrives som af anden etnisk herkomst end dansk. Den ene var iført en hvid hættetrøje, mens de tre andre var iklædt mørkt tøj.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set eller hørt noget. De kan kontakte politiet på 114.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip