En mand mister livet i kollision med cementblander

Skrevet af admin

29/05/2015

Mest læste i dag

En 43-årig mand fra Frederiksværk-området er fredag formiddag død af de kvæstelser, som han pådrog sig, da han i sin bil kørte ind i en cementblander på Frederikssundsvej i nærheden af Store Havelse i Nordsjælland.

Det oplyser vagtchef Hans Jakob Rechendorff, Nordsjællands Politi.

Frederikssundsvej var på grund af ulykken spærret mellem Græse og Store Havelse i adskillige timer og blev først genåbnet ved 14.30-tiden fredag eftermiddag.

Afspærringen skyldes blandt andet, at cementblanderen væltede, så der løb cement ud over kørebanen.

Politiet fik fredag morgen klokken 6.38 en anmeldelse om, at en personbil, der var på vej fra Frederiksværk til Frederikssund, var kørt ind i en modkørende cementblander.

Af en eller anden grund trak personbilen over i cementblanderens kørebane.

- Chaufføren i lastbilen forsøgte at undvige, men det kunne han ikke, så personbilen blev ramt og fortsatte ind på en mark, siger Hans Jakob Rechendorff.

Lastbilchaufføren mistede kontrollen over cementblanderen, der væltede.

Føreren af personbilen blev meget alvorligt kvæstet, og bilen måtte trækkes fra hinanden for at få ham fri. Han blev i helikopter fløjet til Rigshospitalet, hvor han døde fredag formiddag.

Føreren af cementblanderen, en 51-årig mand fra Græsted, slap tilsyneladende heldigt fra ulykken.

- Han er kørt til tjek på sygehuset, men alt andet lige ser det ud til, at han slap uskadt, siger Hans Jakob Rechendorff.

/ritzau/