En million for rockstjernes afgnaskede gummi

Legenden om kong Midas fortæller, at alt, sagnkongen rørte ved, blev til guld.

Den amerikanske bassist og medforsanger i det hårdtrockende band Kiss har tilsyneladende en lignende evne med ting, han har haft i munden.

Det er i hvert fald lykkes det britiske, sportsorienterede talk-show "Soccer Am" at bortauktionere et stykke tyggegummi, som den berømte musiker tyggede på under et nyligt interview i programmet. Den heldige auktionsvinder slap med den nette sum af cirka 245.000 dollar eller omtrent 1.351.000 danske kroner.

Det skriver Thewrap.com.

Idéen opstod under showet, da Simmons skulle til at udføre nogle af de tungetricks, den langtungede bassist og sanger er blevet så kendt for.

Pengene går ubeskåret til det britiske "Street League Charity", der arbejder med at forbedre udsatte unges liv gennem fodbolden. I alt 99 mennesker bød på gummiet. Og Gene Simmons er glad for, at han kan være med til at hjælpe.

- Det er en ære at vide, at et stykke af mit tyggede tyggegummi endte med en donation til gavn for unge. Små ting kan nogle gange føre til store resultater, siger rockeren i en pressemeddelelse.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip