En person anholdt efter evakuering af boligkvarter

Fyns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at én person er anholdt i forbindelse med branden på Skippervænget 10, der førte til fundet af den eller de genstande, som fik politiet til at tilkalde ammunitionsrydderne og opretholde en sikkerhedsafstand på 100 meter fra adressen.

»Vi vurderer hele tiden situationen, og så snart vi er klar til det, vil vi selvfølgelig ophæve afspærringerne. Men hvornår det sker, tør jeg slet ikke sige noget om endnu,« skrev Fyns Politi i en pressemeddelelse kort efter klokken et natten til tirsdag.

De evakuerede beboere kan altså ikke komme tilbage til Skippervænget 10 og er blevet tilbudt husly i evakueringscentret i Marienlystcentret på Windelsvej 138 i Odense.

»Ingen af de evakuerede beboere fra det afspærrede område på 100 meter fra brandstedet på Skippervænget 10 har ønsket at benyttet centret, men har i stedet fået husly hos venner og familie, så derfor lukker vi centret ned,« siger politikommissær ved Fyns Politi Hans Frederiksen i pressemeddelelsen.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvad det var, der fik dem til at tilkalde ammunitionsrydderne, ligesom der heller ikke er oplysninger om, hvorfor personen er blevet anholdt.

Dagens Gossip