En startplads er kun det næstbedste for Schmeichel

Skrevet af admin

13/10/2013

Dagens topnyheder

Kasper Schmeichel starter i det danske mål i tirsdagens VM-kvalifikationskamp mod Malta, men Leicester-målmanden havde egentlig håbet, at det hele havde udviklet sig anderledes.

Det havde været bedst, hvis Danmark fortsat havde været inde i VM-ræset, selv om det ville have betydet, at landstræner Morten Olsen ville have fastholdt Stephan Andersen, påpeger Schmeichel selv.

- Jeg havde egentlig håbet, at vi havde slået Italien og at denne chance så ikke ville have budt sig. Men sådan skulle det ikke være, og man må tage de chancer, man får i fodbold, og det er jeg glad for.

- Det bliver spændende og sjovt. Det glæder jeg mig meget til, lyder det fra Kasper Schmeichel.

Tirsdagens møde med Malta bliver hans landskamp nummer to. Den første kom i februar, da Danmark tabte 0-3 mod Makedonien i en testkamp i Skopje.

- Det var ikke en specielt sjov kamp. Men det er længe siden, og jeg er kommet videre. Det er altid fedt at spille, det vil alle på holdet jo gerne. At få en chance for at spille for sit land og så endda i Parken, det er jo fedt, siger Kasper Schmeichel.

Mod Malta, der er gruppens bundprop, risikerer målmanden at få en ny landskamp, hvor der ikke er mange muligheder for at udmærke sig med store redninger.

- Det ved man aldrig. Det er en international landskamp, og dem skal man ikke tage let på overhovedet. De gav os problemer dernede, advarer Schmeichel.

Danmark og Malta spilles tirsdag aften klokken 20.15 i Parken.

/ritzau/