En stor lastbil kom rullende, da David stod på vejen med sin 4-årige søn: Nu deler internettet deres historie

David Lundsteen havde ikke regnet med, at en lille tur hos sine forældre, som bor i området omkring Hønsinge sydvest for Nykøbing Sjælland, skulle blive så omtalt, som tilfældet er lige nu på de sociale medier.

David og sønnen Caleb på fire år drog afsted med det formål at besøge nærtliggende “Pottegaarden” for at hilse på nogle heste og “gynge på deres enorme gynge”, fortæller David Lundsteen til Dagens.dk. Oplevelsen har han desuden delt på Carlsbergs facebookside, hvorfra den er gået viralt.

- Min søn, som er meget fascineret af store lastbiler, både pegede af lastbilen og vinkede til den, skriver David i sit opslag, der sidenhen er liket og delt af tusinder. 

- Jeres chauffør, som ellers helt sikkert har travlt pga. det usædvaneligt varme, danske sommervejr, stoppede lastbilen og gav sig til at snakke med min dreng og sagde, at han havde ekstra forsyninger med i lastbilen til de flinke børn, hvorefter han gav min søn en iskold Cola.

Fireårige Caleb blev ellevild over at få en sodavand af den seje chauffør, og David føler sig så taknemmelig over den lille, men meget venlige gerning og tid, chaufføren valgte at bruge på netop dem. 

- Jeg er bare oprigtigt taknemmelig over deres chaufførs overskud og venlighed, og opslaget var min måde at sige tak for det, fordi det betød det helt store for min søn og jeg. Det er helt sikkert blevet et uvurderligt ferieminde, siger han til Dagens.dk.

I skrivende stund får David henvendelser fra folk i hele landet, der er glade for, at han delte sin og sønnens positive historie med os andre.

Herfra skal der gives et like til chaufføren og Carlsberg, der sidenhen har lovet at sende yderligere forfriskninger til tørstige, lille Caleb og hans far som tak for den søde historie.

Også et særligt tak til David og Caleb, der har valgt at dele deres dejlige sommerminde med os. 

Se hele opslaget herunder:

Læs også: 9-årig beder lastbilchauffør om at babysitte, men vent til du ser ‘datteren’ - denne far fortjener en medalje

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip