En svær beslutning: Amalie har sat sin brudekjole til salg på Facebook

Den 22-årige realitystjerne Amalie Szigethy, som er kendt fra "Paradise Hotel" og "Amalies verden" har ryddet op i klædeskabet og taget en stor beslutning.

Hun har valgt at sætte sin hvide specialdesignede brudekjole til salg på en række sociale medier, fortæller hun til Dagens.dk. Og det er ikke hvilken som helst brudekjole.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Udover det hvide skrud er 35.000 kroner værd, er det også kjolen, som Amalie bar til et storstilet bryllup med "Ulven Peter" i 2011 i Mexico. Brylluppet, som foregik for rullende kameraer, var stablet på benene og betalt af produktionsselskabet Mastiff og TV3, men det viste sig at være et fup-bryllup.

- Jeg har sat brudekjolen til salg, fordi jeg ikke kommer til at bruge den mere. Og jeg er ikke længere kærester med Peter, og bliver det heller aldrig igen, siger Amalie til Dagens.dk

LÆS OGSÅ: Se billederne: Hvad er det, Amalie har på overlæben? 

Men det har bestemt ikke været nogen nem beslutning for realitystjernen at sætte sin drømmekjole til salg.

- Det er jo en kjole med mange følelser i, og derfor har jeg svært ved at give slip på den, siger hun.

Af den grund er Amalie også meget opmærksom på, hvem hun sælger sin aflagte kjole til.

LÆS OGSÅ: Amalie og Peter til forsoningsmiddag

- Det skal være én, der passer rigtig godt på den og virkelig vil have den, siger Amalie, som har modtaget rigtig mange bud i sin indbakke på facebook.

Kjolen har været sat til salg i tre dage og på trods af strømmen af henvendelser, er Amalie villig til at vente, indtil den rigtige køber dukker op.

- Det er rigtig svært, for det skal både være en, der passer på den, og som vil betale for den. Og der er jo rigtig mange, som er på røven lige nu, men kjolen er 35.000 værd, fortæller Amalie, som har fået bud helt ned til 4.000 kroner.

   

Dagens Gossip