En to tre: Det er tid til jordbærvafler!

Jordbærvaflerne mætter godt, da de primært er lavet på mandelmel og æg og de egner sig faktisk godt til både morgenmad, mellemmåltider og endda som dessert (måske med en klat vanilleis på?).  Jordbærrene kan fint erstattes af andre sommerbær, alt efter hvad du lige ligger inde med.

Til ca. 8 tykke vafler
300g mandelmel
20g FiberHUSK
8 æg
75g ahornsirup
175g vand
2 knsp. havsalt
Kornene af 2 vanillestænger
300g jordbær
Smør til vaffeljernet
Server fx med friske jordbær og lidt ahornsirup

Rens jordbærrene, fjern den grønne stilk og skær dem i små tern.

Rør mandelmel, FiberHUSK  og havsalt sammen i en stor skål.

Tilsæt æg, ahornsirup, vand og vanillekorn og rør ingredienserne sammen til en lind dej.

Tilsæt jordbærternene og vend dejen godt sammen.

Bag dejen til vafler i et vaffeljern. Server fx vaflerne toppet med friske jordbær og et dryp sirup.

Sabine Murati er uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.

 

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV