Ena Spottag i dansefinale: 'Der tog I fejl'

De forudsigelser er nu gjort til skamme, for den 30-årige skuespillerinde sikrede sig fredag aften en plads i Vild med dans-finalen sammen med partneren Thomas Evers Poulsen, og parret, der kalder sig "Team Glad", havde også svært ved at holde smilene tilbage.

- Jeg har ikke forstået det helt endnu. Jeg er bare forvirret og glad. Det er helt fantastisk, at jeg er i finalen. Det kommer virkeligt bag på mig. Jeg kan slet ikke beskrive det her, siger Ena Spottag, da Ritzau Fokus møder hende efter showet.

Skuespillerinden, der er kendt fra tv-serien "Badehotellet", er glad for, at hun har formået at overraske både bookmakere, seere og dommere med sine flotte præstationer igennem programmet.

- Det er altid dejligt at kunne overraske. Bookmakerne har nok taget det ud fra, at jeg ikke er så kendt, og at jeg er lidt "chubby". Og særligt på den sidste del, er jeg glad for at kunne overraske og vise, at det er lige meget, hvordan man er bygget. Man kan sagtens danse, hvis man lægger hjertet i det.

- Det betyder meget for mig, for jeg ved, at der er mange andre runde mennesker, der måske oplever, at folk ikke tror, at de eksempelvis kommer ud og svinger lårene til klassefesten, og det er dejligt, at jeg kan give dem lidt håb. Man skal bare have det sjovt og danse løs, griner hun.

Flere seere har kaldt hende en inspirationskilde, og det sætter hun stor pris på.

- Det gav en helt anden dimension til det her eventyr. Jeg er glad for mig selv, som jeg er, og hvis det kan hjælpe andre til at føle det samme, så er det vigtigt. Jeg er stolt af at være repræsentant for det, siger hun.

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen skal kæmpe om titlen som årets Vild med dans-vindere næste fredag i Forum Horsens.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip