Endelig på plads

- Jeg er meget spændt og glad for at være her. Tak. Jeg er glad for at udleve min drøm. Jeg er lidt bevæget efter denne specielle dag. Jeg havde mange tilbud, men jeg fulgte mit hjerte. Penge er ok, men lykke betyder mest. Vi besluttede os for at tage til Barcelona, sagde Neymar på sin første officielle pressekonference som Barca-spiller.

Han var mandag igennem hele den store mediemølle med flere fotoseancer, lægetjek, kontraktunderskrivning og sit første møde med den nye hjemmebane, Camp Nou, hvor ca. 60.000 fans og 334 pressefolk fra 15 lande hilste ham velkommen.

- Dani Alves er delvist ansvarlig for mit skifte, fordi han talte varmt om Barca. Jeg tror, det kan blive svært at vænne sig til europæisk fodbold, men jeg håber, jeg kan falde til hurtigt, sagde det 21-årige stjernefrø og fik da også lige nævnt Barcelonas største stjerne, Lionel Messi.

- Jeg er her for at hjælpe, og for at hjælpe Messi med fortsat at være den bedste spiller i verden.

Barcelona har betalt 57 mio. euro (godt 425. mio. kr) for Neymar og skal spille to venskabskampe mod Santos FC. Der er en frikøbsklausul på 190 mio. euro (ca. 1,4 mia. kr.) skrevet ind i kontrakten

 

 

 

Dagens Gossip