Endnu en dansk rytter forlader Riis

Cykelrytteren Jonas Aaen er gået på jagt efter et nyt hold, efter at det nu står klart, at han ikke får forlænget sin kontrakt med Team Saxo Bank.

Aaen forlader officielt Riis-mandskabet ved årsskiftet og kan se tilbage på en hård sæson.

- Jeg kører ikke for Saxo Bank efter denne sæson. Det er et svært marked i år for hold og ryttere. Jeg har ikke kørt op til egne forventninger i denne sæson, og det har jo nok også bevirket, at jeg ikke har kontrakt med Saxo Bank næste år, siger Jonas Aaen til Feltet.dk.

Det er den tredje danske rytter, der forlader det dansk baserede cykelhold. Tidligere har Anders Lund valgt at stoppe karrieren, mens Mads Christensen fortsætter på kontinentalholdet Team Cult Energy.

En lignende rute kan Jonas Aaens karriere meget vel tænkes at tage. Aaen er i hvert fald selv frisk på at tage et skridt ned til et af de danske kontinentalhold - eksempelvis Riwal Cycling Team.

- Chancerne for, at jeg kører for et dansk hold i Danmark til næste år, er store.

- Det er rigtigt, at jeg blandt andet snakker med Riwal. Der er ikke skrevet under på noget endnu eller nogen fast aftale. Så nu må vi se. Jeg håber på en afklaring her i løbet af ugen, lyder det fra Jonas Aaen.

Han har kørt for Team Saxo Bank siden 2010.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip