Endnu en skole i Esbjerg undersøges efter bombetrussel

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag aften undersøgt endnu en skole i Esbjerg i forbindelse med en bombetrussel, der blev indtelefoneret torsdag mod Urbanskolen i byen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet undersøgte endnu en af Urbanskolens i alt fire afdelinger. Denne gang var det en afdeling i Danmarksgade. Politiet fandt dog ingen sprængstoffer eller andet af interesse for sagen, der fortsat efterforskes.

Af hensyn til efterforskningen er politiet da også meget sparsomme med oplysninger om, hvad der fik dem til at rykke ud til skolen i Danmarksgade fredag.

Torsdag klokken 13.55 modtog politiet en anmeldelse om, at Urbanskolen på Søndervangen i Esbjerg havde modtaget en bombetrussel over telefonen.

Alle eleverne i afdelingen blev evakueret, og sprængstofhunde blev tilkaldt for at afsøge området på og ved skolen. Efter flere timer blev eftersøgningen dog afsluttet uden resultat.

Urbanskolen i Esbjerg består blandt andet af flere skoleafdelinger, specialundervisningscenter, SFO og ungdomsklubber, og der er i alt cirka 1500 elever tilknyttet skolen og dens afdelinger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip