Endnu et barn fjernet fra romaer i Grækenland

Hele verden taler om den lyshårede pige, Maria, som blev fundet (onsdag i sidste uge red.) af politiet i en roma-lejr i byen Farsala i Grækenland. Nu oplyser myndighederne, ifølge den norske avis VG, at yderligere tre personer er anholdt. Denne gang på øen Mytilini.

VG skriver, at der er tale om en 19-årig kvinde, hendes 21-årige mand og hans mor. Moderen har angiveligt forsøgt at få et spædbarn registreret som sit barn uden at være i besiddelse af den nødvendige dokumentation for fødslen.

LÆS OGSÅ: Mystik om fundet barn: Hvem savner denne fire-årige pige?

Politiet mener, at barnet kan være bortført.

Trioen har forklaret, at de fik barnet af en unavngivet roma-kvinde i Athen. Det er dog en historie, som politiet ikke tillægger den helt store troværdighed. Derfor skal sagen nu undersøges nærmere.

Der er endnu ikke offentliggjort billede eller yderligere detaljer om barnet.

I 'Maria'-sagen mangler politiet fortsat at finde de biologiske forældre. Og selvom, et billede blev offentliggjort kort efter, hun blev fundet, så har det endnu ikke kastet noget af sig. Som det seneste har det græske politi bedt Interpol om hjælp til at identificere pigen via DNA.

Onsdag blev en syv-årig pige, som ellers var blevet fjernet fra en romalejr ved Dublin i Irland, sendt tilbage til roma-familien. Her viste en DNA-prøve, at pigen - biologisk - er i familie med romaerne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip