Endnu et Tour-hold lukker

Det er ikke bare Saxo-Tinkoff-ejer Bjarne Riis, der arbejder hårdt for at finde de nødvendige sponsorpenge for at køre videre på topniveau. Det står angiveligt noget værre til for det franske pro kontinental-hold Saur Sojasun.

Ifølge den franske sportsavis L'Equipe har Team Sojasun ikke haft det nødvendige held og de sportslige resultater til at sikre sig økonomisk i forhold til næste sæson.

Hvis Sojasun må lukke, bliver der tale om den anden deltager i årets Tour de France, der ikke kan stille til start i 2014-sæsonen, efter at også det baskiske Euskaltel-hold har opgivet.

Sojasun har de senere år haft wild card til at deltage i Tour de France, og det har ofte givet anledning til spekulationer om, at de franske arrangører tilgodeså det lille hold på grund af dets oprindelse i fransk cykelsport frem for de sportslige kvaliteter, holdet kunne bidrage med.

Holdets bedst placerede rytter i 2013-udgaven af Tour de France var Alexis Vuillermoz, der opnåede en plads som nummer 46 i den samlede stilling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip