Energisk duo går fra hinanden efter ti år

Skrevet af admin

09/10/2014
For de fans, som har danset og svedt til deres koncerter, er det dårlige nyheder.Men bandet Crystal Castles er gået i opløsning. Det er officielt, efter duoens ene halvdel, sangerinden Alice Glass, har valgt at forlade det elektroniske band fra Canada.- Jeg har med min kunst altid forsøgt at udtrykke oprigtighed, ærlighed og empati. Og af en lang række årsager føler jeg ikke længere, at det er muligt i Crystal Castles, skriver Glass på sin Facebook-profil.Dog stopper hun ikke sin karriere som musiker, idet hun nu forsøger at gå sine egne veje.- Selv om det her er slutningen på Crystal Castles, håber jeg, at mine fans vil tage godt imod mig som soloartist, skriver sangerinden.Siden Toronto-bandet blev dannet i 2003, har de udgivet tre album, og de har givet adskillige koncerter i Danmark. Blandt andet har de besøgt Roskilde Festival, hvor deres synthesizer-baserede punklyd af flere omgange har fået tusindvis af musikelskere til at danse rundt under festivalscenernes teltduge.Ethan Kath, den anden halvdel af den elektroniske duo, har endnu ikke kommenteret på bandets opløsning.Newspaq

Dagens topnyheder

For de fans, som har danset og svedt til deres koncerter, er det dårlige nyheder.

Men bandet Crystal Castles er gået i opløsning. Det er officielt, efter duoens ene halvdel, sangerinden Alice Glass, har valgt at forlade det elektroniske band fra Canada.

- Jeg har med min kunst altid forsøgt at udtrykke oprigtighed, ærlighed og empati. Og af en lang række årsager føler jeg ikke længere, at det er muligt i Crystal Castles, skriver Glass på sin Facebook-profil.

Dog stopper hun ikke sin karriere som musiker, idet hun nu forsøger at gå sine egne veje.

- Selv om det her er slutningen på Crystal Castles, håber jeg, at mine fans vil tage godt imod mig som soloartist, skriver sangerinden.

Siden Toronto-bandet blev dannet i 2003, har de udgivet tre album, og de har givet adskillige koncerter i Danmark. Blandt andet har de besøgt Roskilde Festival, hvor deres synthesizer-baserede punklyd af flere omgange har fået tusindvis af musikelskere til at danse rundt under festivalscenernes teltduge.

Ethan Kath, den anden halvdel af den elektroniske duo, har endnu ikke kommenteret på bandets opløsning.

Newspaq