Eneste single tilbage? Derfor skal du dyrke uforpligtende dating

Vi kender det så godt. Veninderne overhaler indenom og du ser dig selv sidde til parmiddage, hvor samtalerne falder på parbadminton og kummefryser – villa, vovse og børnevræl. Svært at følge med tempoet.

Du vælger selv den rolle, du spiller i et parforhold. Læs mere på IN.dk 

Jep! Det kan være en udfordring at være en af de få tilbage i venindegruppen, som endnu ikke har fundet en mand at spille badminton med. Men det gælder om at udnytte tiden og friheden, mens du kan.

Helle Parmo kalder det ’find ikke Mr. right men Mr. right now!’  Det kan gøres på flere forskellige måder og en af dem er på nettet, forklarer sexolog Helle Parmo:

- Her kan du sidde alene og flirte og vælge ud. Du kan eventuelt stille det mål, at det ikke nødvendigvis behøver at ende ud med den eneste ene, så tager du presset og forventninger fra egne skuldre.

Casual dating er vejen frem

Et af de helt store datingfænomener i øjeblikket er casual dating. Her dater du mere uforpligtende og er ærlig overfor både dig selv og andre på sitet omkring, at du ikke nødvendigvis søger en kæreste.

Danske kvinder går i seng med sig selv. Læs hvorfor på ELLE.dk 

- Hvor mange har ikke prøvet at gå på et af de brede datingsites og været på en date, hvor vedkommende tydeligvis ikke søger en kæreste, men i virkeligheden søger noget mere uforpligtende. Ja måske har du selv været en af de personer, spørger sexolog Helle Parmo.

- Men det kan godt kræve lidt overvindelse at tjekke ind på et site, hvor det er tydelig omkring, at det ikke er en kæreste du søger lige nu. Specielt som pige. Men alternativet er at man spilder hinandens tid, fortæller Helle Parmo.

Gå efter lysten

Føler du dig klar til at date igen, - så gør det. Men vær forberedt på, at du kan have nogle dårlige dates, før du måske synes det er sjovt.

Men prøv ikke at lade dig slå ud af det. Vær med, så længe du har lysten. Og så snart du kan mærke, at gnisten og lysten til at møde et andet menneske og lære det at kende ikke er der, - så er der ingen grund til at udsætte hverken dig eller ham for kattepinen, lyder rådet fra Helle Parmo.  Find frem til hvad det er du har lyst til og gå efter det.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk  Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip