Engangs-sex: Se hvad kvinder får ud af det

Rent seksuelt, viser en ny amerikansk undersøgelse, at det ikke altid er nogen videre fornøjelse for kvinder at dyrke engangsknald, da kun 40 procent formår at få en orgasme ud af det. Det skriver Dailymail.co.uk.

Det er forskere ved Indiana University og Binghamton University, der har interviewet 600 studerende om deres sexliv. Forskerne med lægen Justin Garcia i spidsen opdagede, at de kvindelige deltagere havde dobbelt så stor en chance for at opnå orgasme, hvis de var i et fast forhold, end hvis de dyrkede sex med en tilfældig partner.

- Vi har fået det indtryk, at vi lever i en tidsalder, hvor folk kan være seksuelt frie og deltage på lige fod i en ’hook up’-kultur. Men faktum er, at det ikke er alle, der har det lige sjovt, siger Dr. Garcia til NY Times.

Kvindens gang afslører hvilke orgasmer hun får – se hvorfor på Q.dk

For mænd er det langt bedre

En tidligere undersøgelse fra New York University fandt, at hvor kun 40 procent af kvinder, der dyrkede sex med en tilfældig partner, fik orgasme, var det for kvinder i parforhold hele 75 procent af kvinderne, der opnåede orgasme.

Tillige var orgasmen stensikker for hele 80 procent af mændene ved et one night stand. Forskerne fulgte i denne undersøgelse 24.000 studerende over en fem års periode.

Her er det sexlegetøj, som jyderne helst vil hygge sig med – se hvilket på Q.dk

Mændene tænker mest på dem selv

Lægen Paula England, en af forskerne fra New York University, opdagede, at mange af mændene i undersøgelsen indrømmede, at de var mindre interesserede i at tilfredsstille deres sengepartnere, når der var tale om one night stands, end hvis der var tale om en fast partner.

Omvendt så hun også, at en af grundene til, at kvinderne havde svært ved at få orgasme ved sex med en tilfældig partner, var, at de havde svært ved at udtrykke deres seksuelle behov.

Af Maria Jönsson Bebe, Q.dk/NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip