Engelsk målhelt: Fantastisk at hjælpe holdet til sejr

Englænderen Daniel Sturridge blev endnu en i rækken af spillere, der afgjorde en EM-kamp som indskifter.

Han kom på banen fra starten af anden halvleg, da Wales førte 1-0 mod England, og i sidste minut scorede han det forløsende mål til 2-1 for England.

- Det er en fantastisk følelse. Utrolig. Der er stadig en kamp tilbage af gruppespillet, så vi skal ikke være for begejstrede, men atmosfæren er fantastisk. Det var skønt at hjælpe holdet til en sejr, siger Daniel Sturridge

Inden hans sejrsmål havde en anden indskifter Jamie Vardy gjort det til 1-1 for England.

Rutinerede Wayne Rooney mener, at truppens bredde er en stor styrke.

- Vi ved, vi har en hel trup og ikke bare 11 spillere. Det viser bare, hvor godt holdet er. Det er en herlig følelse at vinde på den måde, vi gjorde. Nu er vi næsten videre, men vi skal lige vinde på mandag, siger Rooney om kampen mod Slovakiet.

England er på fire point, og det burde række til avancement selv med et nederlag mod Slovakiet.

Wales har fortsat tre og skal formentlig bruge mindst et point mod Rusland for at avancere til ottendedelsfinalerne.

Gareth Bale markerede sig endnu en gang, da han bragte Wales på 1-0 på et frispark kort før pausen. Også mod Slovakiet scorede han til 1-0. Men målene havde han svært ved at glæde sig over efter opgøret.

- Jeg er selvfølgelig meget skuffet, men jeg er stolt over alle. Som altid gav vi alt, vi kunne. Hvis vi giver alt og alligevel ryger ud, er der ikke noget at gøre ved det.

- Vi er skuffede nu, men vi er stærke mentalt, og turneringen er ikke slut endnu. Vi går ind til den næste kamp endnu stærkere og vil kæmpe for at gå videre, siger Bale.

/ritzau/

Dagens Gossip