Engelske medier hylder: Bedste kamp i lang tid

De sidste runder af kampen mindede om den 12. runde af deres første opgør, hvor slagene fløj frem og tilbage, og avisen The Guardian kalder kampen en af de bedste i mange år.

- Deres 12-runders krig, der var endnu mere brutal end deres første opgør i Danmark for tre år siden, var en af de flotteste kampe på britisk jord i lang tid, skriver avisen, der var imponeret over begge bokseres fight. 

- Froch ville bare ikke acceptere, at Kessler var den bedste, lige som da han kom fra baghjul og knock-outede Jermain Taylor i 12. runde for fire år siden. Han slog ikke Kessler ud, men han var så tæt på som han kunne mod en mand, hvis ben ikke kunne undgå at svaje under ham.

SE BILLEDERNE: SÅ FORSLÅET VAR KESSLER

Under overskriften 'Fantastic Mr. Froch' kalder Sky Sports kampen for et episk slag. 

- Carl Froch fik sin revanche over Mikkel Kessler med en medrivende pointsejr. De to super-mellemvægtere levere endnu et episk slag i O2 Arena.Avisen The Independent skriver, at kampen levede op til alle forventningerne.

- Kampen skuffede ikke. Intensiteten var fantastisk og slagene blev ved med at komme. I sidste ende var det en krig i ringen, skriver de og havde kun roser til Carl Frochs indstilling til kampen. 

- Han fortjente alle tre dommerstemmer. Han begyndte kampen flot, dominerede de første slagudvekslinger og smilede til sin modstander, når han satte flere venstre-jabs ind. Han virkede selvsikker, boksede med kontrolleret aggression og god koncentration, mens han holdt Kessler på afstand.

Hos The Sun er man imponeret over Kesslers fight mod 18.000 englændere i O2 Arena og skriver at Froch måtte hænge på for at modstå Kesslers mange angreb i de sidste runder. - Kessler viste, at han ikke var bange skræmt af at bokse i Frochs baghave, som han har gjort mange gange før. Titlen går til vinderen, men hvad angår taberen, så var Kessler den bedste taber du nogensinde vil se.

Dagens Gossip