England tager stort skridt mod VM med 4-1-sejr

12/10/2013

For mange uafgjorte kampe undervejs i VM-kvalifikationen betød, at England var presset inden den næstsidste kamp i gruppe H hjemme mod Montenegro.

Men Roy Hodgsons mandskab spillede alle kortene over i egne hænder, da holdet med en overbevisende 4-1-sejr bevarede sin førsteplads og fortsat har skæbnen i egne hænder.

Montenegrinerne drillede englænderne i den omvendte kamp, der endte 1-1.

Og efter en målløs første halvleg var der da også noget, der tydede på, at det endnu engang kunne blive til pointtab for hjemmeholdet.

Et mål af Wayne Rooney kort efter pausen satte dog England i gang. Et kvarter senere lavede Branko Boskovic selvmål, og på trods af, at Dejan Damjanovic fik reduceret med 20 minutter igen, kom sejren ikke rigtigt i fare.

Andros Townsend og Daniel Sturridge - på straffespark - sørgede nemlig for at lukke kampen til Englands fordel.

Englænderne er sikre på mindst en andenplads, og med en sejr i den sidste kamp mod Polen kan det endda lade sig gøre at kvalificere sig direkte i kraft af førstepladsen i gruppen.

Ukraine besejrede fredag Polen med 1-0 og har så godt som sikret sig mindst en andenplads i gruppen.