Englands talenter ude af U21-EM

I England er man skuffet. Meget skuffet.

Landets største talenter deltager i disse dage ved europamesterskaberne for U21-hold, men efter kun to kampe har de allerede udspillet deres muligheder for at komme videre fra gruppespillet.

England havde ellers fået den nemmeste lodtrækning, da de havde undgået dynamitpuljen med Holland, Spanien, Tyskland og Rusland for i stedet at skulle konkurrere mod Italien, Norge og Israel.

Med flere Premier League-spillere på holdkortet såsom Liverpools Jordan Henderson og Tottenhams Danny Rose og Steven Caulker skulle de lørdag aften op imod Norge. Efter nederlaget til Italien i første runde var presset på de engelske talenter vokset. Og det kan være netop det, der gjorde, at man blev sendt hjem med et overraskende og bedrøvende nederlag denne aften.

Frederik Semb Berge, Jo Inge Berget og Magnus Eikrem stod for Norges tre mål, mens Englands Craig Dawson fik pyntet på resultatet på et straffespark.

Dermed er England med nul point ude og spiller blot en show-kamp mod Israel i sidste runde. Og dog. For Norge kan spille sig videre i semifinalerne, såfremt Israel ikke formår at vinde over England.

Dagens Gossip