Enhedslisten ærgrer sig over Thornings »dagpenge-svipser«

Det mener Enhedslistens gruppeformand, Per Clausen (Ø), der mildest talt er overrasket over tirsdagens melding fra statsministeren.

»Jeg går ud fra, at det er en svipser, for jeg kan ikke se, hvilken interesse statsministeren skulle have i at benægte, at der er nogle muligheder også i at reducere optjeningsperioden,« siger Per Clausen.

Gruppeformanden peger på, at Helle Thorning-Schmidt formentlig ikke har været godt nok informeret om området, da a-kassernes organisation AK-Samvirke vurderer, at op mod 25 procent af de ledige vil have gavn af, at genoptjeningskravet ændres fra 52 til 26 uger.

»Det er uheldigt for statsministeren, da vi kommer til at bruge tid på at diskutere, hvorfor hun siger noget forkert, i stedet for at diskutere, hvordan vi får løst problemet,« siger Per Clausen og fortsætter:

»Vi skal tilbage på sporet og begynde at tale om løsninger igen, og her kan en afkortning af dagpengeperioden være en af dem«.

Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke (S), har ifølge sin presserådgiver ikke mulighed for at udtale sig om statsministerens udmelding.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip