Enkel musikløsning skal sende B&O i front

En lille rund boks med en diameter som en tennisbold, stilren med en kant af stål og fire diskrete knapper.

Sådan en dims skal bringe danske B&O i front, når det gælder om enkel håndtering af lydkilder i alverdens hjem.

- Udfordringen for os har været, hvordan man finder den lette måde at håndtere hjemmets musikafspilning, uden at man behøver at sætte sig ind i teknologi, siger B&O's administrerende direktør, Tue Mantoni.

Bliv ven med Dagens.dk - Altid gratis nyheder og underholdning

Den runde boks har fået navnet BeoSound Essence. Meningen er, at den sammen med en tilhørende lidt større boks, som for eksempel kan ligge skjult i skuffe, kan tage sig af det miks af streamingtjenester, downloadet musik og netradiostationer, som i dag udgør lydforbruget i de private hjem.

- Man kan for eksempel sætte boksen på væggen som en stikkontakt. Med et enkelt tryk på den, kan man starte, stoppe, hoppe i ens musikliste eller skifte mellem en af de tusindvis af netradiostationer, der er præinstalleret i systemet, siger Tue Mantoni.

B&O-direktøren og en stab af medarbejdere fra den gamle Struer-virksomhed har i disse dage indlogeret sig på det store Hotel Venetian i Las Vegas.

Spillebyen danner i denne uge rammen om en af verdens største messer for forbrugerelektronik, CES, og i den forbindelse holder B&O hele 10 pressemøder for at fortælle især de amerikanske forbrugere om virksomhedens lydløsninger.

B&O gør sig også i tv-apparater, men de bliver på CES-messen kun brugt i forbindelse med præsentationen af BeoSound Essence og et par andre af virksomhedens lydprodukter.

Ifølge Tue Mantoni betyder det dog ikke, at B&O er på vej ud af den meget pressede tv-branche, hvor kun meget få evner at tjene penge.

- Vi kommer med nyheder på tv-området senere i 2014, siger Tue Mantoni.

Om det for eksempel kunne være et tv-apparat med den ultrahøje 4K-opløsning, som alle de store tv-producenter satser på, vil han dog ikke afsløre.

- Vi kommer først med en udmelding om det, når vi er sikre på, hvad den fremtidige standard bliver, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip