Enlig mor vinder 15,7 millioner: Opdagede gevinst på Facebook

Søndag aften og joggingbukser til trods drønede hun på Q8 og fandt ud af, at det var hende, der var blevet 15,7 millioner kroner rigere.

- Jeg så på facebook i går aftes, at en af mine veninder havde delt et link, hvor der stod, at der var vundet 15,7 millioner kroner i Skive. Jeg klikkede på linket og kunne se, at det var hos Q8, hvor jeg havde købt min Lotto, fortæller kvinden, der ikke ønsker at stå frem med navn. Hun vil godt fortælle, at hun bor i Skive, er i 40’erne og er alene med sine to børn.

- Jeg kunne næsten ikke finde fred. Og til sidste sagde den ene af mine børn til mig, at nu kørte vi altså af sted og fik det spil tjekket. Først sagde jeg nej, for jeg havde joggingbukser på, men jeg lod mig overtale, griner den glade vinder, som slet ikke kom på at tjekke tallene på nettet.

- Nej, jeg troede jo ikke for alvor på det, men det var meget sjovt at køre af sted sammen, siger hun.

Hos forhandleren kunne de bekræfte, at det var en gevinst på over 9.999 kroner på kuponen. Men hvor stor gevinsten egentlig var, kunne de ikke se. Det skal vinderen selv tjekke eller have at vide i banken.

- Jeg blev helt lang i ansigtet, og jeg var lige ved at hyle. Jeg vidste stadig ikke, hvor meget jeg havde vundet, men 10.000 kroner ville også have gjort en stor forskel for os, fortæller hun.

Derhjemme låste familien døren og tjekkede Lotto-tallene.

- Jeg ringede til mine forældre, som læste dem op. Og så græd min mor. Og jeg tænkte, det er helt sindssygt det her.

Præmiebeviset, som den nyslåede Lotto-millionær havde fået ved forhandleren, var pludselig 15.732.309 kroner værd. Det blev gemt under sofapuden, da familien gik i seng. I dag er de stadig ”godt oppe at køre”, men heldigvis er der lidt længere til tårer.

- Det er mest af alt sådan en følelse af lettelse. Lettelse over ikke at skulle bekymre sig om penge mere. Nu skal jeg bare være rigtig meget sammen med mine unger, fortæller hun.

Et par konkrete ønsker er også blevet sagt højt.

- De vil gerne til USA, så det skal vi en tur. Og ellers ønsker de sig en iPad og sådan noget. Det skal de selvfølgelig have. Jeg skal nok også finde på noget til mig selv, smiler hun.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip