Enrique efter Barcelonas sejrsrekord: Kun titler tæller

Skrevet af admin

29/02/2016

Dagens topnyheder

Fodboldklubben Barcelonas cheftræner, Luis Enrique, insisterer på, at hans Barcelona-hold vil gå benhårdt efter hver en sejr, indtil holdet endegyldigt har vundet det spanske mesterskab.

Det catalonske storhold tangerede søndag en gammel Real Madrid-rekord, da klubben med en sejr over Sevilla nu er ubesejret i 34 kampe i alle turneringer.

Hvis Barcelona ikke taber mod Rayo Vallecano torsdag, vil de altså slå Real Madrids rekord fra 1988-89-sæsonen. Men den slags rekorder siger ikke holdets træner særligt meget.

- Rekorder som den siger mig ingenting, hvis ikke vi vinder titler. Hvis vi vinder titler, så er det fint nok, men hvis vi ikke gør, så er det ligegyldigt, siger Luis Enrique.

Han vil nu fokusere på at gøre arbejdet færdigt og hjemføre ligatrofæet.

- Vi har kæmpet for titlen siden første spillerunde. Det er den primære årsag til, at vi er i den bedste position lige nu, siger Barcelona-træneren.

Catalonierne har sat sine evige konkurrenter fra Real Madrid til vægs i titelkampen i Spanien, hvor hele 12 point adskiller de to rivaler.

Søndag aften vandt den catalonske storklub 2-1 på hjemmebane over La Ligas nummer seks, Sevilla, og dermed fastholder Barcelona forspringet på otte point ned til Atlético Madrid på andenpladsen.

Sejren var Barcelonas niende på stribe i den spanske liga, hvor holdet samtidig er ubesejret siden udebanenederlaget til netop Sevilla i begyndelsen af oktober.

/ritzau/AFP