Ensom Rasmussen drømmer om Cavendish i par nummer 7

Da den femdobbelte vinder Michael Mørkøv har meldt afbud til det københavnske seksdagesløb, står hans partner gennem mange år, Alex Rasmussen, uden makker.

Michael Sandstød, som arrangerer løbet, er tilsyneladende stadig udfordret med at finde en rytter med format til at erstatte erfarne Mørkøv i det folkekære par nummer 7.

- Sandstød leder efter en udenlandsk makker til mig. Jeg har ikke fået bekræftet noget. Det er svært at finde en, der kan køre, når landevejssæsonen lige er gået i gang, siger Alex Rasmussen om løbet, der afvikles i starten af februar 2016.

Rasmussen, som i øjeblikket kører seksdagesløb i belgiske Gent, har vundet fire gange i København sammen med Michael Mørkøv, som har en enkelt sejr mere.

- Jeg vil gerne køre med Mørkøv, men han kører ikke, og sådan kunne man blive ved. Det kunne også være sjovt at køre med Mark Cavendish eller med Iljo Keisse – men det ser også svært ud, siger Alex Rasmussen.

Cavendish kørte løbet i Gent sidste år, men den britiske stjerne har ikke været inde i billedet som deltager i København. Det samme gælder Iljo Keisse, som i øjeblikket danner par med Michael Mørkøv ved løbet i Gent, hvor de ligger på andenpladsen.

- Jeg har snakket med flere af dem, men de kan ikke styre deres landevejsprogrammer. Der er ikke så meget at gøre. Så må Sandstød finde en, som kan køre, og vi må se, hvem det bliver, siger Alex Rasmussen.

Løbet i København er blevet et stort mål for den kommende Coloquick-rytter, da han ikke skal køre OL. I stedet kører han alle seks seksdagesløb i denne vintersæson.

- København er toppen for os på hjemmebane, og det bliver specielt at køre uden Michael Mørkøv for første gang, siger Alex Rasmussen.

Alex Rasmussen ligger sammen med erfarne Marc Hester på femtepladsen efter tre dage i Gent.

Det eneste rent danske par er imidlertid to omgange bagud, og med markant færre point end de førende bliver det svært at få et topresultat med hjem fra Belgien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip