Ensomheden er det værste ved at være single

Det er ensomheden, der er det sværeste ved ikke at have en partner. Det viser en undersøgelse, som Firstdate foretog blandt sine over en million medlemmer.

65 procent finder ensomheden det værste ved at være single. Derefter kommer mangel på seksuel aktivitet, som 23 procent angiver som en grund til, at tosomhed er bedre.

At blive dømt af omgivelserne, økonomiske grunde og at skulle gå alene til arrangementer står sammenlagt for de øvrige 12 procent.

- Ingen synes om at være alene. Mennesket har behov for at være sammen med andre mennesker og føle en tryghed i at have en særlig person, som han eller hun kan gå til, for eksempel en partner at elske, siger Chris Engleus, direktør for Firstdate International AB, i en pressemeddelelse.

Det kan forekomme paradoksalt, men i dagens stadig mere opkoblede verden stiger følelsen af ensomhed. I en tid hvor karriere, ting og status overtager som vigtige faktorer i vores liv, havner kærligheden ude i kulissen, og det er først senere i livet, vi opdager ønsket om at dele vores succes med en partner, fastslås det i undersøgelsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip