Epileptisk anfald var årsag til tragisk trafikulykke

»Vi antager, at der var et epileptisk anfald. Det har vi fået bekræftet fra lægelig side,« siger vicepolitikommissær Søren Bach, lokalpolitiet i Hjørring, til nordjyske.dk.

Den 76-årige mand, der kørte i den anden bil, fik forud for ulykken et ildebefindende og mistede efterfølgende bevidstheden. Det resulterede i, at han trådte speederen i bund og kørte med 150 kilometer i timen ind i familien fra Aarhus, som sad i en bil i en rundkørsel.

Det kostede en 28-årig mor, en 58-årig farmor og en syv måneder gammel dreng livet. En onkel blev kvæstet, og en fireårig pige svært kvæstet. Hun er nu hjerneskadet.

Ifølge nordjyske.dk var den 76-årige mand ikke selv klar over, at han havde epilepsi. Han fik i forrige uge konstateret lidelsen på neurologisk afdeling på Aalborg Universitetshospital.

Han har efter at have fået stillet diagnosen fået inddraget sit kørekort. Det er endnu uklart, om han vil blive retsforfulgt for sin rolle i den tragiske hændelse.

»Normalt vil man blive sigtet for uagtsomt manddrab eller uagtsomt legemsbeskadigelse i sådanne typer trafikulykker. Men på grund af diagnosen, er det uvist, om det kommer på tale i denne sag, fordi manden er syg, uden selv at vide det,« siger Søren Bach til nordjyske.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip