Er du blevet tyk, efter du har fået en kæreste? Derfor skal du elske dine kærlighedskilo

Kvaliteten af et forhold kan aflæses direkte på størrelsen af dine bollehåndtag. Du ved; de ekstra kilo på sidebenene, der har det med at forplante sig, når den første nyforelskelse har lagt sig, og forholdet bliver seriøst. 

Sofahygge, weekendkage og lørdagsslik har det med at blive en fast rutine, og i stedet for at bestille en salat, når I er ude at spise, tager man gerne bøffen med pomfritter – Det andet er jo bare et skalkeskjul, der allerhøjest hører sig første date til…

Læs også: 5 grunde til at en stor røv er sund og god for hjernen

Frygt dog ej, sideflæsket er ligefrem sundt, forsikrer forskere fra ”National Center for Biotechnology Information” os om.

De har undersøgt 169 par over fire år for at afprøve følgende tese: Lykkelige par er ligeglade med at have taget på, fordi parterne føler sig så godt tilpas i hinandens selskab, at de ikke føler, at de skal imponere den anden med en smal talje og en træningsmættet muskelmasse.

Læs også: 13 grunde til at elske dine store bryster

Undersøgelsen viste ganske rigtigt, at de par, der tog på var gladere, end de par, der holdt vægten. Sidstnævnte par gik desuden oftere fra hinanden under undersøgelsen.

Man skal naturligvis ikke give los og tage uhensigtsmæssigt meget på, men den gode nyhed er således, at ”bollehåndtag” bør hyldes som et tegn på et parforhold, hvor man føler sig tilpas og afslappet.

Læs også: Kvinder med store numser får klogere børn, slår forskere fast

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip