Er Madeleine i Paraguay? Lokalt politi bekræfter kæmpe eftersøgning

En kæmpe efterforskning er onsdag sat i gang efter en privatdetektiv mener at have set Madeleine McCann i byen Areguá i det sydamerikanske land Paraguay.

Den britiske pige forsvandt på en familieferie i Portugal for snart ni år siden, men nu er der muligvis nyt håb for forældrene, Kate og Gerry McCann.

Privatdetektiven Miraz Ullah Ali mener at have spottet Madeleine -  der er 12 år gammel, hvis hun stadig er i live - i byen Areguá omkring 30 kilometer fra hovedstaden Asunción.

Den mulige opdagelse har fået fire politistationer, den lokale eftersøgningsenhed, efterretningspersonale og Interpol til at lede efter pigen i en kæmpe efterforskning. Det skriver engelske The Sun.

- Mit team og jeg modtog oplysninger om, at Madeline ankom til Paraguay for en måned eller to siden, og hun bor i Areguá i en kvindes varetægt, siger privatdetektiven til Color ABC.

En politikommisær bekræfter eftersøgningen.

Læs også: Internet-trold chikanerede Madeleines forældre groft: Nu er hun fundet død

- Vi undersøger de nabolag, hvor de udenlandske statsborgere befinder sig i villaer og store lejligheder for at se, om der skulle være nogen, som passer på beskrivelsen, siger kommisær Sanny Amarilla.

Kate og Gerry McCann er blevet underettet om oplysningerne fra det sydamerikanske land - de appellerer folk til at komme med oplysninger, der kan føre til en genforening med datteren.

Madeleine forsvandt i maj 2007 fra en ferielejlighed i byen Praia de Luz ved Algarvekysten, og siden da har der været flere meldinger fra folk, der hævder at have set den britiske pige i lande som Sverige, Marokko og Holland. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip