Er Suarez kommet på andre tanker?

Luis Suarez har øjensynligt accepteret, at Liverpool under ingen omstændigheder lader ham forlade klubben før tid.

Den kontroversielle angriber er i Japan med Uruguays landshold, og en af Uruguays aviser El Observador skriver, at manden, der har anklaget sin klub for løftebrud, nu er klar til at blive i Liverpool af hensyn til klubbens fans.

- På grund af folks kærlighed til klubben skylder jeg, indtil videre, at blive, siger han ganske kort ifølge avisen.

El Observador citerer ikke Luis Suarez yderligere, men avisen antyder, at han tilmed er klar til at forlænge sin kontrakt med Liverpool. Det samme har en journalist fra hjemlandet skrevet på sin twitterprofil:

- Luis Suarez bekræfter til mig, at han ikke vil forlade Liverpool. Støtten fra fans har influeret på hans beslutning, skriver journalisten Martin Charquero og fortsætter:

- Suarez ser det som sandsynligt, at han skriver under på en kontraktforlængelse med Liverpool.

Det vil være en endnu større kovending. For en uge siden sagde Luis Suarez til britiske aviser, at han havde en aftale om at kunne rejse, hvis klubben missede kvalifikation til Champions League.

- Sidste år havde jeg muligheden for at skifte til en stor europæisk klub, og jeg blev i Liverpool i forståelse af, at hvis vi kiksede med Champions League, kunne jeg få lov at rejse.

- Jeg føler mig ikke bedraget, men klubben lovede mig noget sidste år, lige som jeg lovede dem, at jeg ville gøre alt, hvad der var muligt for at spille os til Champions League.

I andre sammenhænge truede uruguayaneren med at indberette Liverpool til Premier League-organisationen for aftalebrud.

/ritzau/

 

Dagens Gossip