Erfaren midtbaneprofil forlænger med AaB

Midtbanespilleren Kasper Risgård fortsætter karrieren i superligaklubben AaB, som han sidste sommer vendte tilbage til efter fire år i Silkeborg, Tyskland og Grækenland.

Risgård har underskrevet en ny kontrakt, der binder ham til det nordjyske fodboldflagskib ind til udgangen af 2016.

- Uden naturligvis at nævne navne så ved vi, at Kasper har været attraktiv for andre klubber, men heldigvis har AaB også vist sig at være det mest attraktive valg for Kasper, siger AaB's sportschef Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

- Med sin rutine, kreativitet, løbevillighed og kampafgørende aktioner har Kasper tilført vores hold en ekstra dimension, siger Gaarde.

Risgård var i sin første periode i klubben med til at vinde det danske mesterskab i 2008.

Året efter skiftede han til Arminia Bielefeld i den tyske 2. Bundesliga, inden det blev til et kort og mislykket ophold hos Panionios i Grækenland.

I foråret 2011 vendte han hjem til dansk fodbold i Silkeborg og sluttede altså cirklen ved at skrive kontrakt med AaB sidste sommer.

- Jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte i den klub, der betyder allermest for mig, siger Kasper Risgård.

- Vi går et spændende forår i møde, og set over både et kortere og et længere perspektiv har vi et potentiale og en talentmasse, der giver forhåbning om, at vi igen kan vinde noget i AaB, siger den 31-årige midtbanespiller.

Han er i alt noteret for 196 superligakampe.

1/ritzau/

Dagens Gossip