Erfaring tæver talentet ved US Open

Fire tidligere vindere bragede videre til fjerde runde i US Open.

Det kan godt være, at talentmassen i international tennis er lovende, men i sæsonens sidste Grand Slam bliver der ikke delt gaver ud. De etablerede stjerner som Serena Williams, Andy Murray og Novak Djokovic ekspederede hver især et håbefuldt tennistalent ud af turneringen.

Den firedobbelte US Open-vinder og forsvarende mester, Serena Williams, sendte Sloane Stephens ud af turneringen med så eftertrykkeligt et resultat som 6-4, 6-1 og levnede dermed ikke sin unge landskvinde mange chancer. Williams forklarede efter kampen, at hun ikke bryder sig om at vinde over spillere, hun godt kan lide:

- Det er svært at spille mod mennesker, du godt kan lide, og som du altid gerne vil have klarer sig godt. Men du må gå på banen og lægge det fra dig. Du må erkende, at du selv vil gøre det godt og tage hvert point, som det kommer.

På herresiden var favoritternes dominans mindst ligeså udtalt. Den forsvarende vinder, Andy Murray, skulle bruge mindre end to timer på at sende tyskeren, Florian Mayer, ud af turneringen med 7-6 (2), 6-2, 6-2.

Verdensetteren og 2011-vinderen, Djokovic, kom heller ikke på overarbejde. Her gik det ud over russiske Evgeny Donskoy, der fik store klø på Center Court med resultatet 6-0, 6-2, 6-2.

Vinderen fra 2001, Lleyton Hewitt, nåede for første gang siden 2006 til fjerde runde. Han forklarede efter kampen, at netop Grand Slam-turneringerne holder hans karriere i gang:

- Grunden til, at jeg spiller, er Grand Slam-turneringerne og Davis Cup. Det er grunden til, jeg stadig spiller.

Dagens Gossip