Erhvervsliv støtter blå opfordring til regeringen

De borgerlige er desuden blevet enige om fire fokusområder, som ud over finansloven omfatter pejlemærker til kommende forhandlinger om klimalov, regulering af den finansielle sektor, reform af erhvervsskolerne og et nyt beskæftigelsessystem.

»Vi har gennem krisen mistet mere end 150.000 arbejdspladser i den private sektor, og de kommer ikke tilbage af sig selv. Derfor er vi nødt til at fortsætte det reformspor, som regeringen og oppositionen har lagt ud, og oppositionens fire fokuspunkter vil uden tvivl kunne bidrage til at genskabe nogle af de job, som vi har mistet de seneste år,« siger administrerende direktør i Dansk Erhverv, Jens Klarskov, i en pressemeddelelse.

»Hvis vi vil gøre os i den internationale konkurrence om arbejdspladser og investeringer, er vi nødt til at tilpasse os den nye virkelighed hurtigere, end vi har gjort hidtil. Derfor er jeg enig med oppositionen i, at vi med fordel kan fremrykke de initiativer i forårets vækstpakke, som først skulle sættes i gang i 2015,« siger Jens Klarskov.

Dagens Gossip