Erhvervsmand bliver ny Brøndby-formand efter Jan Bech

Skrevet af admin

10/05/2016

Dagens topnyheder

Brøndbys bestyrelse skal helt som ventet i fremtiden ledes af erhvervsmanden Jesper Eigen Møller.

Han har været medlem af Brøndbys bestyrelse siden april 2014, og på tirsdagens generalforsamling fik han forlænget sit mandat.

Efter generalforsamlingen satte bestyrelsen sig sammen og vedtog, at Jesper Eigen Møller fremover skal være bestyrelsens formand.

Jesper Eigen Møller har tidligere haft topstillinger i store virksomheder som Coca-Cola, ISS og Toms Gruppen. Han har også været formand for Dansk Industri i en fireårig periode.

I dag rådgiver og coacher han andre topledere i rådgivningsfirmaet AS3 Executive.

I Brøndby overtager han posten som bestyrelsesformand fra storaktionæren Jan Bech Andersen, der i slutningen af marts meddelte, at han ikke ville genopstille som bestyrelsesformand.

Meldingen fra Jan Bech Andersen kom blot få uger, efter at han var hovedperson i en skandale, den såkaldte "Oscar-gate", som førte til, at Thomas Frank opsagde sit cheftrænerjob i klubben.

Thomas Frank blev sammen med flere spillere og ledere - herunder angriberen Johan Elmander og tidligere sportsdirektør Per Rud - hårdt kritiseret af brugeren "Oscar" på et debatforum for Brøndby-fans.

Det viste sig at være Jan Bech Andersen, som stod bag profilen "Oscar", der ifølge den nu forhenværende bestyrelsesformand også blev anvendt af sin egen søn.

/ritzau/