Erik Veje: Tager tid at matche de bedste hold

Skrevet af admin

18/11/2013

Dagens topnyheder

Århus Håndbold kæmper for at kunne hamle op med topholdene i den bedste danske håndboldrække. Men det er svært, for hvert år skifter klubbens største profiler til andre rivaler i ligaen.

Sådan udlægger cheftræner i Århus Håndbold, Erik Veje Rasmussen, teksten, når han skal sætte ord på sæsonens forløb og præstationer.

- Med det budget, vi har, er vores lod, at vi skifter en masse folk hvert år, fordi nogle af de andre hold tager vores spillere, hvilket er fint.

- Men vi har seks-syv nye spillere i år. Så det tager noget tid, inden vi er i stand til at matche de bedste hold, siger Erik Veje Rasmussen.

Århus Håndbold har hentet 13 point i de første 11 kampe i Herre Håndbold Ligaen, og det rækker foreløbig til en plads i slutspillet.

Til den tid håber Erik Veje Rasmussen, at aarhusianerne vil være i stand til at matche de bedste hold.

- Jeg håber, vi kommer til at kunne det, når vi når frem til slutspillet. Jeg håber selvfølgelig også, at vi kommer i slutspillet, skal jeg så lige huske at sige, siger han.

Århus Håndbold skal tirsdag aften på hjemmebane møde Bjerringbro-Silkeborg i ligaen, og det er et af de hold, som også kæmper for at ende i top-8, som giver adgang til slutspillet.

Erik Veje Rasmussen er tilfreds med de seks sejre i de første 11 opgør, og han erkender, at holdet lige nu er et stykke fra de absolutte tophold som KIF Kolding København og Skjern.

- Alt i alt synes jeg, at det har været en fin sæson indtil videre. Vi arbejder godt, og folk går fremad.

- Men vi er langt fra at kunne true de allerbedste hold for alvor, som jeg specielt ser Skjern og Kolding, lyder det fra Erik Veje Rasmussen.

Kampen mellem Århus Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg spilles tirsdag klokken 20.

/ritzau/