Eriksen: Atletico tager Champions League-titlen

Atlético Madrid er Christian Eriksens bud på en vinder af lørdagens rent spanske Champions League-finale mod Real Madrid.

Tottenham-spilleren spår dermed Atleticos hårdtarbejdende kollektiv revanche i en gentagelse af 2014-finalen, hvor Real Madrids dyrt indkøbte stjerner sejrede efter forlænget spilletid.

- Jeg tror på Atletico på grund af den måde, som de spiller deres kampe mod Real på.

- Derudover synes jeg, at de har været skarpe i de andre Champions League-kampe, de har spillet, så tager de titlen, siger Eriksen.

Da de to finalehold senest mødte hinanden for tre måneder siden i den spanske liga, vandt Atletico 1-0 på udebane over Real.

På vejen mod lørdagens finale har Atletico nedlagt de forsvarende Champions League-mestre, FC Barcelona, og senest Bayern München i semifinalerne. Real har blandt andre slået Wolfsburg og senest Manchester City.

Christian Eriksens landsholdskollega Viktor Fischer er imponeret over nogle elementer hos begge mandskaber.

- Real Madrid er den smukkeste fodboldklub i verden, når det hele lige spiller, og de har samlet en god gruppe. Det har de jo haft i nogle år nu.

- Men Atletico har den nerve og sjæl, som alle drømmer om, at der er på et fodboldhold. Selv om de forsvarer sig meget, så har de noget helt særligt, som man virkelig nyder at se på.

- Jeg tør ikke sige, hvem der vinder. Jeg håber bare, at det bliver en flot kamp, siger Ajax-spilleren, der i denne uge har sat sin underskrift på en treårig kontrakt med Middlesbrough.

Lørdagens finale fløjtes i gang i Milano klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip